Selekta Henkilöstöpalvelut Oy on lopettanut toimintansa

Selekta Henkilöstöpalvelut Oy oli henkilöstövuokraukseen erikoistunut yritys joka välitti työtä työnhakijoille avoimia työpaikkoja tarjoten sekä osaavaa työvoimaa yrityksille. Selektan taru kuitenkin loppui vuonna 2023 ja tämä pitkään toiminut työpaikkojen välittäjä ajautui valitettavasti konkurssiin.

Oletko hakemassa työtä tai työpaikkoja?

Siinä tapauksessa voimme suositella sinulle Taloturvan omaan rekrytointiin keskittynyttä Paras Duuni -sivustoa jossa jatkuvasti haetaan osaavaa työvoimaa erilaisiin tehtäviin ja työpaikkoja on tarjolla joka makuun varmasti viihtyisässä ja palkitussa työympäristössä (Taloturva on valittu 3 kertaa peräkkäin Suomen parhaiden työpaikkojen listalle Great Place to Work -tutkimuksessa). Taloturva maksaa työntekijöilleen loistavaa palkkaa ja muutenkin meno on hyvä!

Katso siis heti Paras Duuni -sivuston avoimet työpaikat tai hae Taloturvalle töihin täyttämällä avoin työhakemus et tule pettymään.

Mikä on Taloturva?

Taloturva on suomen isoin omakotitalojen putkiremontteihin sukitusmenetelmällä erikoistunut 100% kotimainen yritys joka haluaa auttaa omakotitaloissa asuvia välttämään vesivahingot ja muut putkiston aiheuttamat ongelmat tarjoamalla täysin ilmaista viemärikuvausta mikä ei sido mihinkään. Se siis kannattaa tilata yrityksellesi.

Putkiremontit omakotitaloihin edulliseti Taloturvalta

Haluatko laadukasta markkinointia yrityksellesi?

Etsitkö kenties laadukasta ja osaavaa digitaalisen markkinoinnin osaajaa joka suunnittelee niin laadukkaat kotisivut yrityksellesi, tekee laadukasta hakukoneoptimointia tai on Google Ads ja Facebook-mainonnan (nyk Meta) todellinen taituri?

Siinä tapauksessa valintasi on ehdottomasti Online Leads Finland Oy joka tuottaa yrityksellesi takuulla euroja kassaan sekä keksii luovimmat ratkaisut pärjätäksesi kovilla markkinoilla. Online Leads Finland oli myös Selekta Henkilöstöpalvelut Oy:n valinta digitaalisen markkinoinnin kumppaniksi menestyksellä.