Kokoonpanija

Uusimaa Hakuaika: 12.3. - 5.4.2018

Haemme kesäksi Keravalle

KOKOONPANIJOITA

Hakemillamme kokoonpanijoilla pysyy työkalut käsissä. Hakijolle on hyötyä esimerkiksi ajoneuvoasentajan opinnoista. Työssä onnistuakseen olisi hyvä ymmärtää hydrauliikasta tai vaikka auton sähköistä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, 06 ja 23 välillä. Työpaikan sijainnin vuoksi kulkuväline on tarpeellinen. 

Hakijoilta toivomme työkokemusta tai osaa soveltuvasta koulutuksesta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halun oppia. Suomen kielen osaaminen on suotavaa. 

Työ kestää elokuun loppuun, mutta jatko on mahdollinen. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti- toukokuussa. 

Tarjoamme sinulle Selektan työntekijänä palkkauksen ammattiosaamisen mukaan, asianmukaiset työvarusteet sekä laajennetun työterveyshuollon. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Selin 040 637 5177

Hakeminen: 

http://selekta.likeit.fi/apply/245883

TAI

rekry@selekta.fi kirjoita otsikkokenttään haettava tehtävä ja paikkakunta

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Siirry täyttämään hakemus

Palveleva asiantuntijamme

Jätä yhteydenottopyyntö +