Selektalaisena on helppo olla

Kauttamme työllistyt vaivattomasti rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palveluiden toimialoille.

Turvallinen työnantaja

Työnhakijoillemme olemme turvallinen työnantaja ja väylä uusiin ammatillisiin haasteisiin. Tunnistamme osaamisesi ja esittelemme sen asiakkaillemme – näin löydämme sinulle juuri sopivan työpaikan. Voit olla työuraasi aloitteleva tai kokeneempi ammattilainen, sillä meillä on tarvetta kaiken tasoiselle osaamiselle.

Tärkeintä on, että sinulla hyvä asenne ja olet luottamuksen arvoinen. Kartoitamme työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan. Meillä voit tehdä töitä hetken tai viipyä kauemminkin. Voit työllistyä meille tai suoraan asiakasyrityksiimme.

Selektalaisena on helppo olla

Selektalaisena sinulle kuuluu yksityisen työterveyshuollon palvelut. Järjestämme Selektalaisille tapahtumia, kuten esim. kesäpäivät ja elokuvaillat. Voimme yhdessä miettiä urapolkuasi ja mihin suuntaan haluaisit sitä viedä. Se auttaa tekemään työelämän valinnoissa ja tekemään siitä omanlaisen.

Selektan työntekijänä olet tärkein voimavaramme.

Lähtökohtamme on olla sinulle mahdollisimman vaivaton väylä työllistyä. Tunnistamme osaamisesi ja esittelemme sen asiakkaillemme näin löydämme sinulle juuri sopivan työpaikan. Voit olla työuraasi aloitteleva tai kokeneempi ammattilainen, sillä meillä on tarvetta kaiken tasoiselle osaamiselle. Tärkeintä on, että sinulla hyvä asenne ja olet luottamuksen arvoinen. Kartoitamme työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

1. Hyvät mahdollisuudet tehdä töitä hetken tai viipyä kauemmin erilaisissa ympäristöissä
Minkälaisessa ympäristössä sinä haluaisit työskennellä? Meillä on tarjolla lukemattomia työpaikkoja monilta eri aloilta niin pienyrityksistä kuin isoistakin yrityksistä.

2. Työelämän urapolku
Mitä haluat tehdä nyt? Entä tulevaisuudessa työelämässä? Voimme yhdessä miettiä urapolkuasi ja mihin suuntaan haluaisit sitä viedä. Se auttaa tekemään työelämän valinnoissa ja tekemään siitä omanlaisen.

3. Koulutukset ja tapahtumat
Järjestämme erilaisia koulutuksia, joihin voit osallistua niin työn kuin vapaa-ajankin merkeissä.

4. Selekta työterveyshuolto
Meidän työntekijänämme sinulle kuuluu yksityisen työterveyshuollon palvelut sekä tapaturmavakuutus.

otetaan yhdet 02

Me autamme sinua urapolullasi.

Meillä voit olla töissä oman elämäntilanteesi mukaan voit tehdä töitä hetken tai viipyä kauemminkin. Sinulla on mahdollisuus työllistyä meille Selektalle tai suoraan asiakasyrityksiimme.

Rekrytoimme vuosittain yli 1000 uutta työntekijää eri toimialoille.

Selekta työnantajana

Meille kaikki työntekijät ovat tärkeitä. Työpanostasi tarvitaan iästäsi, sukupuolestasi tai kansalaisuudestasi riippumatta. Vuokratyöntekijöiden lisäksi meillä on jatkuvasti kasvava joukko vakituisia työntekijöitä. Tärkeintä on hyvä asenteesi ja se, että teet parhaasi  me löydämme sinulle työpaikan.

Selektan työntekijöillä on käytössä muun muassa laajennettu työterveyshuolto Terveystalossa ja oma pääluottamusmies. Asiantunteva henkilöstömme ja pääluottamusmiehemme ovat tukenasi työhösi liittyvissä asioissa. Meillä et jää yksin. Työsuojelutoimikunnassa ovat edustettuina kaikki henkilöstöryhmät ja kokoonnumme vähintään neljä kertaa vuodessa.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme, liittojen ja vakuutusyhtiö Fennian kanssa työturvallisuuden saralla. Lisäksi olemme Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Työntekijänä voit luottaa siihen, että me Selektalla, teemme asiat sovitusti!

 

Usein kysytyt kysymykset

Sinä työntekijänä, olet meidän tärkein voimavaramme ja tärkein tehtävämme on löytää sinulle työtä niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Haluamme, että sinun on helppo olla Selektalainen.

Mistä on kysymys vuokratyössä?

Vuokratyössä osapuolia on kolme: työntekijä eli sinä, Selekta ja asiakas. Me Selektassa toimimme sinun työnantajanasi ja palkanmaksajana. Me hoidamme kaikki työnantajan velvoitteet lain edellyttämällä tavalla. Asiakas/asiakkaat ovat niitä, joiden työmaalla tulet työskentelemään ja jonka johdon sekä valvonnan alaisuudessa teet työsi.

Mitä töitä Selekta tarjoaa?

Me tarjoamme työtä kaikissa muodoissa. Parhaat rakennusalan, teollisuuden ja logistiikan sekä toimihenkilöiden avoimet työpaikat löydät meiltä. Töitä on tarjolla niin työmailla ja tehtaissa kuin työnjohto- ja toimihenkilötehtävissäkin.

Työsopimus

Työsopimus on työntekijän ja työnantajan välinen sopimus työn tekemisestä. Työsopimus tehdään joko työntekijän eli sinun ja Selektan välillä, tai Selektan avustuksella työntekijän ja asiakasyrityksen välillä. Työsopimuksessa määritellään tehtävä, työ, paikka- ja alue, aika ja palkka sekä vakuutus ja työterveyspalvelut.

Saako töitä tehdä muualla?

Halutessasi saat työskennellä myös muualla. Mikäli asia mietityttää sinua, ole rohkeasti yhteydessä omaan esihenkilöösi ja keskustele tilanteestasi. Me haluamme, että löydät kauttamme juuri sen verran työtä, mitä haluat tehdä! 

Saanko tarvittavat työvälineet Selektalta?

Kyllä, pidämme aina huolen siitä, että työntekijöillämme on asianmukaiset varusteet! Jos jotain pitää päivittää, tule rohkeasti kahville ja napataan uudet kamat niskaan! 

TES ja muut työehtosopimukset

Työsuhteen ehdoissa me noudatamme aina työlainsäädäntöä ja sovellettavaa työehtosopimusta. Palkat on aina TES:sin mukaiset, usein jonkin verran yli, osaamisesi mukaan.

Mikä on TES?
Työehtosopimus eli TES on Suomessa työntekijäjärjestön ja työnantajan tai työnantajien järjestön välinen sopimus alakohtaisista työehdoista kuten palkoista, työajoista, lomista ja muista eduista, joita sopimuksen soveltamisalalla noudatetaan. Henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys, mutta työpaikkakohtaisesti seuraamme tarjoamamme työpaikan alakohtaista työehtosopimusta. Työehtosopimuksella sovitaan asioista lakia tarkemmin ja usein paremmin. Laki takaa usein vain minimi ehdot työntekijälle.

Palkka-asiat?
Ota rohkeasti yhteyttä omaan esihenkilöösi, mikäli sinulla on mitään kysyttävää palkkaasi liittyen.

Aloitus ja perehdytys
Saat aina perehdytyksen niin meiltä kuin asiakasyritykseltäkin. Ennen aloitusta tarkastetamme myös oikeat varusteet ja työsuhteeseen liittyvät asiat. Jos joku asia vaivaa, esihenkilö auttaa aina.  

Siirtyminen asiakasyrityksen kirjoille
Jos sinulle aukeaa meidän kauttamme mahdollisuus työllistyä vakituiseen tehtävään asiakasyrityksessämme, niin se on loistava asia! Me autamme kaikilla mahdollisilla tavoin sinua löytämään vakituisen työpaikan meiltä tai jostain muualta.

TILAA UUDET TYÖPAIKKAMME SÄHKÖPOSTIISI

Meillä on tarjota uusia työpaikkoja päivittäin ja aina töitä tekijöille. Anna tietosi niin varmistat, että saat tiedon uusimmista työpaikoistamme suoraan sähköpostiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minkä alan työpaikoista olet kiinnostunut?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.