Kuvassa vasemmalta Jukka Hiltunen ja Peter Lyyski

Selekta-konserni on ostanut 1.4.2022 Tekijä Group Oy:n koko osakekannan

TIEDOTE

Selekta-konserni on ostanut 1.4.2022 Tekijä Group Oy:n koko osakekannan. Tekijä-konserniin kuuluu myös Tekijä Rent Palvelut Oy.

Tekijä Rent on kotimainen täyden palvelun vuokraamo, joka vuokraa tekijät ja kaluston yhdessä tai erikseen rakentamisen, teollisuuden ja logistiikan toimialoilla. Tekijä Rent on yhdistänyt perinteisen rakennuskonevuokraamon sekä henkilöstöpalveluiden liiketoiminnan ensimmäisenä Suomessa. Konsernin liikevaihto vuodelta 2021 oli noin 8M€. Toimitusjohtajana jatkaa yrityksen perustaja Jukka Hiltunen (kuvassa vas.).

Selekta Henkilöstöpalvelut Oy on valtakunnallinen toimija rakentamisen, teollisuuden ja logistiikan henkilöstövuokraustoimialoilla. ”Kaupan myötä pystymme laajentamaan palveluitamme ja luomaan asiakkaillemme kattavamman palveluntarjonnan muuttuvassa markkinatilanteessa” paaluttaa Selekta Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Peter Lyyski (kuvassa oik.). ”Kasvutarinamme jatkuu jatkossa osana Selekta-konsernia, joka tuo yritykselle valtakunnallisuutta sekä hartioita mahdollistamaan voimakkaan kasvun” kertoo Tekijä Rentin Jukka Hiltunen.

Tekijä Rent työllistää reilut 200 työntekijää ja kaikki työntekijät jatkavat yhtiön palveluksessa.

Lisätietoja:
Peter Lyyski, toimitusjohtaja, Selekta Henkilöstöpalvelut Oy, puh. +358 503 667770
Jukka Hiltunen, toimitusjohtaja, Tekijä Group Oy, puh. +358 405 616119