Varsinais-Suomen Apuvoima Oy liittyy Selektaan!

helmi 25, 2022Uutiset0 Kommenttia

Selekta Henkilöstöpalvelut konserniin kuuluva Selekta Varsinais-Suomi Oy on ostanut 14.1.2022 Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:n osakekannasta 85%.

Varsinais-Suomen Apuvoima on voimakkaassa kasvussa ja toimii Varsinais-Suomen alueella. Yhtiö vuokraa henkilöstöä erityisesti teollisuuden, palveluiden, logistiikan ja rakentamisen toimialoilla.

Yritysoston myötä Varsinais-Suomen Apuvoima siirtyy osaksi Selektaa. Yhtiön liikevaihto vuodelta 2021 oli noin 6M€. Henkilöstöä yhtiöllä oli vuoden 2021 aikana keskimäärin noin 200.

Yrittäjänä ja toimitusjohtajana toiminut Matti Holmaranta (kuvassa vas.), jatkaa yhtiön palveluksessa aluejohtajana ja henkilöosakkaana.

Selekta Henkilöstöpalvelut on valtakunnallinen toimija erityisesti rakentamisen ja teollisuuden henkilöstövuokraustoimialoilla. Kaupan myötä saamme uutta osaamista, hyviä asiakassuhteita ja työntekijöitä Varsinais Suomen työmarkkinoilla. Yhdessä olemme vieläkin vahvempia”, toteaa Selekta Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Peter Lyyski.

”Kasvutarinamme jatkuu jatkossa osana Selektaa ja on hieno päästä osaksi valtakunnallista menestyvää organisaatiota” paaluttaa Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:n Matti Holmaranta.

Kaikki työntekijät jatkavat Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:n palveluksessa.

Lisätietoja:
Peter Lyyski, toimitusjohtaja, Selekta Henkilöstöpalvelut Oy, puh. + 358 503667770
Matti Holmaranta, aluejohtaja, Varsinais-Suomen Apuvoima Oy, puh. +358 405221816

TILAA UUDET TYÖPAIKKAMME SÄHKÖPOSTIISI

Meillä on tarjota uusia työpaikkoja päivittäin ja aina töitä tekijöille. Anna tietosi niin varmistat, että saat tiedon uusimmista työpaikoistamme suoraan sähköpostiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minkä alan työpaikoista olet kiinnostunut?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.