Yrityksen kumppani

Selekta on toiminut suomalaisten yritysten rekrytointi – ja resursointipalvelun asiantuntijana yli 20 vuoden ajan.

Joustava kumppani

Selekta on Suomalainen, valtakunnallisesti toimiva vuonna 1999 perustettu henkilöstöalan yritys. Olemme olleet osana suomalaista työelämää yli 20 vuoden ajan ja toimineet eri tilanteissa niin talouden nopeissa kuin hitaissa kasvun vaiheissa. Työllistämme päivittäin yli 1000 työntekijää, tunnistamme työelämän muutokset sekä ratkaisemme rekrytointi- ja resursointitarpeet. Uskomme, että luottamus on ansaittava ja kumppanuudet toteutuvat ammattimaisella toiminnalla.

Olemme Rakennusteollisuus Ry:n ja HPL:n jäsenyritys. Yrityksessämme on myös oma pääluottamusmies. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että toimimme työturvallisuutta kunnioittaen sekä eettistä toimintaa korostaen.

 

Parhaat tekijät kasvun polulla.

Autamme asiakkaitamme kasvun eri vaiheissa, mahdollistamalla yhdessä joustavan työelämän niin työntekijöillemme kuin yrityksille. Olemme olleet osana suomalaista työelämää yli 20 vuoden ajan ja toimineet eri tilanteissa niin talouden nopeissa kuin hitaissa kasvun vaiheissa. Me tunnistamme työelämän muutokset sekä ratkaisemme rekrytointi- ja resursointitarpeet, koska uskomme että luottamus on ansaittava ja kumppanuudet toteutuvat ammattimaisella toiminnalla.

Yhteistyömme perustuu vahvaan yhdessä tekemiseen ja toisiltamme oppimiseen. Me olemme innostunut ja ratkaisukeskeinen sekä luottamuksen arvoinen kumppani.

Paras kumppani

1. Me kehitämme rekrytointitapaamme jatkuvasti, jotta pystymme yhdessä mahdollistamaan joustavan työelämän niin työntekijöille kuin yrityksille.

2. Rekrytoimme vuosittain yli 1000 uutta työntekijää eri toimialoille. Selektan työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Lähtökohtamme on olla työnhakijoille mahdollisimman helppo väylä työllistyä – ammattitaitoinen henkilöstömme tekee sen!

3. Asiakassuhteemme perustuu kumppanuuteen, joka mahdollistaa toiminnan kasvun jatkuvuuden.

 

otetaan yhdet 02

Selektan ja ProMestan kautta tulevat meidän rakennusalan, logistiikan ja teollisuuden ammattityöntekijät.

Ota yhteyttä!

 

Yhteys toimipaikkoihin

Mikäli haluat yhteyden tietyn paikkakunnan myyjään, katso yhteystiedoista haluamasi paikkakunnan myyjä. Voit olla suoraan yhteydessä häneen.

RekryMestan kautta on saatavilla eri alojen toimihenkilöt

Ota yhteyttä Tommi Kerajärveen sähköpostitse tai soittamalla: +358 40 820 0917

Vaihde

Mikäli et ole varma keneen haluat ottaa yhteyttä, soita vaihteeseemme 020 33 4000 tai lähetä sähköpostia.

TILAA UUDET TYÖPAIKKAMME SÄHKÖPOSTIISI

Meillä on tarjota uusia työpaikkoja päivittäin ja aina töitä tekijöille. Anna tietosi niin varmistat, että saat tiedon uusimmista työpaikoistamme suoraan sähköpostiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minkä alan työpaikoista olet kiinnostunut?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.